coaching en workshops op het gebied van transformatie & loopbaanvragen

Ik ben Leonie Mijnlieff, voordat ik coach werd, heb ik zelf wat hobbels moeten nemen. Na diverse coachingsopleidingen afgerond te hebben, sluit het werk dat ik nu doe goed aan bij wie ik ben en wat ik kan. Regelmatig school ik me bij, omdat ik het belangrijk vind mezelf te blijven voeden en te ontwikkelen in mijn vak.

Mijn passie is het beste potentieel dat iedereen in zich draagt naar boven halen! Dat je meer vanuit je eigen talenten en waarden kan gaan werken, is het doel. Dit levert namelijk meer werkgeluk op en een authentiek leven, zowel in hun werk als privé. Hoe meer mensen vanuit eigen kracht leven en hun talenten kunnen inzetten, des te gelukkiger we met z’n allen worden. Mijn inspiratie ligt bij het wakker maken van ieders eigen natuurlijke energiebron.

Voor wie?

Mensen die op zoek zijn naar een juiste balans tussen hart en hoofd. Dit in relatie tot hun werk, persoonlijke leven of vast (zijn ge-)lopen. Als coach ben ik spiegelend, aandachtsvol en ga de confrontatie niet uit de weg. Het mooie van mijn werkwijze is dat je even helemaal uit je hoofd gaat en contact maakt met je gevoel en het hart, via de weg van de handen. 

Ben jij klaar met je eigen masker ophouden? Ben je uit balans of wil je meer focus? Mijn werkwijze is verrassend, inspirerend en ik werk kernachtig, zodat er snel resultaat is. Je komt al snel weer in een positieve stroom. Kies dan nu voor jezelf.Zo kan jouw weg naar herstel en zelfrealisatie beginnen. 

Wat Leonie mij geleerd heeft is bij mezelf thuiskomen, en van mijn kwaliteiten uit te gaan. Leonie is erg fijngevoelig en scherp in persoonlijk advies. Scherp omdat ze confronterend kan zijn, als ze vindt dat het nodig is. Verandering begint bij jezelf, maar ontstaat niet vanzelf. Het integreren van je dromen en hart in je dagelijks leven, daar kan Leonie heel kundig en gestructureerd mee omgaan. De beste life-coach die ik ken

- Vivian V. -

Ik kreeg steeds meer zelfvertrouwen en deze groei in mezelf zorgde ervoor de ik een stap nam die ik daarvoor nooit had durven nemen. Ik heb mijn contract opgezegd en ga nu voor mezelf beginnen.”

Angelique

Marketing

“In mijn burn out wilde ik meer over mezelf leren. Waarom was juist ik in een burn out terecht gekomen, en hoe kan ik voorkomen dat ik in de toekomst weer in mijn eigen valkuil trap? Samen met Leonie ben ik een grote stap in de goede richting gekomen! Vanuit creatieve opdrachten keken we samen naar het resultaat. Hierdoor werd ik op een leuke manier geconfronteerd met mezelf.”

-Katja de Jong-