ONTDEK IEDERS TALENTEN, WAARDEN EN DRIJFVEREN IN EEN TEAM

EN CREËER EEN STERK EN GEMOTIVEERD TEAM

Weet welke waarden, talenten en vaardigheden je teamleden in huis hebben! Tijdens de workshop wordt helder welke waarden en talenten in een team aanwezig zijn en hoe deze effectiever ingezet kunnen worden. Wanneer iedereen zijn unieke talenten en kwaliteiten kent en weet hoe en waar je die kan inzetten, ontstaat er meer focus en plezier werken. Ook kan de werknemer met meer duidelijkheid over eigen kunnen en talenten beter zijn of haar loopbaan sturen en vormgeven.

Iedere medewerker heeft een aangeboren talent en in ons leven ontwikkel men allerlei waarden, kwaliteiten en vaardigheden. Deze combinatie maakt ons tot een uniek persoon, met eigen wensen, drijfveren en verlangens. Dit beïnvloed en kleurt, voor een groot deel ons levensloopbaanpad. Wanneer je jezelf goed kent, kunnen er bewuster keuzes gemaakt worden die bij je passen in bij de functie maar ook het gewenste pad.

De deelnemers gaan aan de slag om helderheid te krijgen over hun unieke talenten, persoonlijke waarden en kwaliteiten. Tijdens de workshop wordt middels inspirerende opdrachten op een interactieve manier hierin inzicht verschaft. Het zorgt ervoor dat gebaande paden worden losgelaten en ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten en toekomstperspectieven. Onder mijn leiding gaan de deelnemers onderzoeken wat energie geeft en wat energieslurpers zijn.

Tenslotte wordt er gekeken hoe je als deelnemer dit met kleine stappen je leven kan gaan brengen. Het is uiteindelijk je intrinsieke motor die een belangrijk deel uitmaakt van onze motivatie en energiehuishouding.

    Graag kom ik in gesprek om te kijken wat er nodig is en de mogelijkheden verder toe te lichten. 

    Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of om een offerte aan te vragen. De workshops worden afgestemd op de doelen van de organisatie en de medewerkers, dus op maat gemaakt. 

     

    Aanvraag Workshop Talentmanagement

    13 + 1 =