ONTDEK IEDERS TALENTEN, WAARDEN EN DRIJFVEREN IN EEN TEAM

CREËER EEN STERK EN GEMOTIVEERD TEAM

Iedereen bezit unieke kwaliteiten en talenten, door deze helder te hebben in een team kan je effectiever werken. Tijdens de workshop wordt helder welke waarden en talenten elk teamlid bezit in, wanneer iedereen zijn unieke talenten en kwaliteiten kent en weet hoe en waar je die kan inzetten, ontstaat er meer focus en plezier werken. Ook kan de werknemer met meer duidelijkheid over eigen kunnen en talenten beter zijn of haar loopbaan sturen en vormgeven.

De interactieve workshop geeft is opgebouwd uit concrete, inspiratie en creatieve opdrachten, zodat de deelnemers out of de box gaan denken. Waar krijgt iemand energie van en hoe kan je daarmee elkaar versterken. De workshop gaat gebaande paden loslaten zo ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten en toekomstperspectieven. Het is uiteindelijk je intrinsieke motor die een belangrijk deel uitmaakt van onze motivatie en energiehuishouding.

Dit komt aan bod: 

  • Van de voren wordt er gevraagd om je levenslijn te maken.
  • Wat zijn energie slurpers en wat geeft je energie.
  • Waarvan kom je in de flow. 
  • Vanuit welke waarden werk je?
  • Talenten worden met elkaar besproken.
  • Waar wil je je in ontwikkelen?
  • Tenslotte wordt er gekeken hoe je als deelnemer dit met kleine stappen je leven kan gaan brengen.

Graag kom ik in gesprek om te kijken wat er nodig is om het team in de juiste flow te brengen en de mogelijkheden verder toe te lichten en te bespreken. 

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of om een offerte aan te vragen. De workshops worden afgestemd op de doelen van de organisatie en de medewerkers, dus op maat gemaakt. 

Aanvraag Workshop Talentmanagement

7 + 6 =