Hieronder kan je een pakket kiezen dat bij je past, de pakketen worden altijd aangepast op jou doelen en wensen. Deze pakketen zijn niet vaststaand je kan altijd een offerte aanvragen voor bijvoorbeeld 4 gesprekken.  

  • PAKKET SMART:

In dit traject van 3 individuele loopbaangesprekken van 1,5 uur, krijg je focus en ga je heldere doelstellingen formuleren. Je ziet wat je tegenhoudt en hoe je dat kan ombuigen in positieve kracht. 

Investering: normaal € 336,- bij betaling in een keer: € 300,-

  • PAKKET SMARTER:

In 5 gesprekken kom je echt bij je kernwaarden, talenten en je drijfveren, zodat je weet wat jou zingeving geeft en waar je met plezier je bed voor uitkomt. Je krijgt een stip aan de horizon en je kan met je nieuwe ideeën aan de slag.

Investering: normaal € 560,- betaling van het pakket in een keer: € 495,-

  • PAKKET SMARTEST:

Trakteer je zelf op 7 coachingsgesprekken waarin je echt de diepte in kan gaan, waarin je met aandacht en tijd voor jouw wensen, je toekomst gaat neerzetten en creëren. Je gaat je missie formuleren die op je lijf geschreven staat. Je krijgt hulp bij het schrijven van een goede sollicitatiebrief en je gaat je netwerk in kaart brengen die jou verder gaat helpen.

Investering: normaal 684,- bij betaling in een keer: € 585,-