Over Smart Heart

VAN HOOFD NAAR HART

coaching op het gebied van energie, transformatie & loopbaanvragen

Dichter bij je kern, intuïtie en gevoel komen is het doel. Dit zorgt voor meer energie, (werk)geluk en een authentieker leven. Hoe meer mensen vanuit hun hart en dus eigen kracht leven, des te gelukkiger we met z’n allen worden.

Ik ben Leonie Mijnlieff, voordat ik coach werd, heb ik zelf wat hobbels moeten nemen. Na diverse coachingsopleidingen afgerond te hebben, sluit het werk dat ik nu doe goed aan bij wie ik ben en wat ik kan, waarbij het onbewuste bewust maken centraal staat. Regelmatig school ik me bij, omdat ik het belangrijk vind mezelf te blijven voeden en te ontwikkelen in mijn vak.

Voor wie?

Mensen die op zoek zijn naar een juiste balans tussen hart en hoofd. Dit kan zijn in relatie tot je werk, persoonlijke leven of je hebt het gevoel vastgelopen te zijn. Als coach ben ik direct, prikkelend, ga snel naar de essentie, aandachtsvol en ga de confrontatie niet uit de weg. Het mooie van mijn werkwijze is dat je weet hoe je naar je kan gaan luisteren naar je hart. Ik ga je lichaam, geest en handen met elkaar verbinden, je wordt een geheel in plaats van een wandelende piekeraar.

Ben jij klaar met je eigen masker ophouden? Ben je uit balans of wil je meer focus? Mijn werkwijze is verrassend, inspirerend en ik werk kernachtig, zodat er snel resultaat is. Je komt al snel weer in een positieve stroom. Wil jij dit ook kies dan nu voor jezelf, zo kan jouw weg naar herstel en zelfrealisatie beginnen.

Inmiddels ben ik ook gecertificeerd Body Mind Language coach. Hier lees je meer.

Wat Leonie mij geleerd heeft is bij mezelf thuiskomen, en van mijn kwaliteiten uit te gaan. Leonie is erg fijngevoelig en scherp in persoonlijk advies. Scherp omdat ze confronterend kan zijn, als ze vindt dat het nodig is. Verandering begint bij jezelf, maar ontstaat niet vanzelf. Het integreren van je dromen en hart in je dagelijks leven, daar kan Leonie heel kundig en gestructureerd mee omgaan. De beste life-coach die ik ken.

Vivian Vriends

“In mijn burn out wilde ik meer over mezelf leren. Waarom was juist ik in een burn out terecht gekomen, en hoe kan ik voorkomen dat ik in de toekomst weer in mijn eigen valkuil trap? Samen met Leonie ben ik een grote stap in de goede richting gekomen! Vanuit creatieve opdrachten keken we samen naar het resultaat. Hierdoor werd ik op een leuke manier geconfronteerd met mezelf.”

Katja de Jong

Ik heb gedurende mijn loopbaan over 20 jaar verspreid inmiddels zo’n 5  kortere en langere coachingstrajecten mogen doorlopen, met allemaal heel prettige en kundige mensen. Leonie heeft me geholpen om echt tot de essentie te komen, iets dat nog niet eerder was gelukt, en heeft me geholpen om mijn werk op basis daarvan opnieuw in te richten. Leonie weet ook heel goed gerichte vragen te stellen en weet je dan ook echt tot een duidelijk antwoord toe te leiden, ook bij moeilijke vragen. 
 
Zij is naast coach ook kunstenaar en is daarmee in staat om op een heel andere manier tegen dingen aan te kijken, wat ontzettend goed helpt om patronen te doorbreken of juist creativiteit aan te boren waarvan je niet wist dat je het in je had. Ze bouwt hiermee voort op de ‘reguliere’ coachingstechnieken waar ze ook over beschikt, aangevuld met lichaamswerk en mindfulness, kortom ze weet een heel sfeer te creeren en nodigt je als coachee uit om vanuit daar te reflecteren en je verder te ontwikkelen. Al met al een ontzettend waardevolle combinatie dus waar ik zelf heel veel aan heb gehad.
Julie Ferguson