LOOPBAANCOACHING

Werken met jou talenten en drijfveren

Loop je vast in je werk? Kan je lastig keuzes maken? Kom te weten wat wil jij de wereld te bieden hebt met jou kwaliteiten.

Je komt in contact met je innerlijke drijfveren, weet wat je energie geeft en waar gaat jou hart sneller van kloppen. Dit is een traject waarbij je in contact komt met wat je werkelijk wilt. Door inspirerende opdrachten ga ik je uitdagen en in verdiepende gesprekken kijken wat je inspireert, waar je met plezier voor je bed uitkomt en wat je werkelijk bezielt. Je drijfveren, talenten en unieke vaardigheden haal ik bij je naar boven. Je gaat anders kijken naar jezelf en de gebaande paden worden los gelaten.

Tijdens de coachingssessies komen jou unieke talenten aan de oppervlakte. Je wordt uitgedaagd om te kijken naar alle aspecten van wie je bent en van wat je in huis hebt en jou als mens maken tot die unieke persoonlijkheid. Je krijgt focus om jou wensbaan te verwezenlijken, en je een werk gaat doen dat aansluit bij je drijfveren en kwaliteiten. Dit geeft uiteindelijk de meeste voldoening en energie.

Je wordt uitgedaagd om te kijken naar alle aspecten van wie je bent en van wat je in huis hebt en jou als mens maken tot die unieke persoonlijkheid. Je krijgt nieuw energie en focus om jou droom te verwezenlijken. 

Vraag nu een gratis intake aan. 

Afhankelijk van jouw wensen en het aantal gesprekken komt aan bod:

  • Waar gaat jouw hart sneller van kloppen?

  • Je levensbiografie: Je verleden draagt vaak verborgen schatten met zich mee.

  • Werken met hart en ziel: Ontdek je kwaliteiten, talenten en drijfveren.

  • Wat houdt je tegen? Niets enger dan te luisteren naar je hart en die te volgen.

  • Wat is jou missie?

  • Het maken van een goed cv: Spring eruit met een originele cv.

do-what-you-love.png

SMART ❤ COACHING

Lees hieronder de mogelijke trajecten. De intake duurt een half uur en is telefonisch en is geheel vrijblijvend en gratis. Een los coachingsgesprek duurt 90 minuten en kost € 115,- incl. btw. Je kan ook kiezen voor een pakket een traject van meerdere gesprekken, dan ben je uiteindelijk goedkoper uit. Vind uit waar jou hart sneller van gaat kloppen! Ik maak altijd een traject op maat, jou wensen en doelen staan voorop.

Klik hier voor de mogelijke trajecten. Voor bedrijven en overheidsinstellingen worden andere prijzen gehanteerd.

 

voor vragen bel 06 24507084 of mail naar info @ smart22.nl

 

 

JOOBLE