Kleine verandering grote impact

Deze video raakte mij, maar wat was het dat mij zo raakte? Deze vraag stelde ik mij en na enig nadenken en voelen merkte ik dat wat me raakte twee dingen zijn. Één: dat we allemaal onderdeel uitmaken van een groter geheel en twee: dat een kleine verandering al zo'n impact kan hebben op de omgeving. 

Dit fenomeen zien we ook terug in de levensbiografie van de mens. Waar je geboren wordt, de keuzes die je maakt en de positieve en negatieve gebeurtenissen in je leven kunnen van enorme invloed zijn op je leven, zowel privé als in je carrière. Dit vormt ons en ons levensloopbaanpad.

Wil jij je ook verbonden voelen met wat je van nature graag doet? Je haalt meer bevrediging uit je leven en je werk als de keuzes die je maakt passen bij wie je bent.

De workshop: 'Leven vanuit je Hart' van zaterdag 20 mei sluit hier goed bij aan, want het heeft als thema VUUR. Bij het element vuur gaat het over de jezelf neerzetten en welke richting je op wilt. De keuzes die je maakt. Over waar jou hart sneller van gaat kloppen. Het gaat over jou IK-kracht en hoe je die in de wereld zet:

  • Waar krijg je stralende ogen van? Wat doet er echt toe bij jou? Wat laat het vuur in jou ontbranden? Wat is je passie? Op welke dingen wil jij je gaan richten vanuit je hart? Tijdens deze dag ontdek je een rode draad die jou richting gaat geven.

De workshop van 20 mei, geef ik weer samen met schrijfcoach Susanne Gijsbers. Wil jij net als de wolven een kleine verandering maken met een grote impact? Meld je dan hier aan.  Er zijn nog 3 plekken vrij.  Interesse? Lees hier meer. 

Heb jij wel eens een situatie meegemaakt waar een kleine verandering grote impact had?