KUNST: kijken, ervaren en denken

Ga mee Langs HEDENDAAGSE KUNST & OUDE MEESTERS

Gemiddeld kijken we 9 seconden naar een kunstwerk en onze ogen gaan het liefst meteen naar het bordje voor de tekst en uitleg, dit door onze nieuwsgierigheid. Er valt zoveel meer te zien en te weten over kunst en daarom is het de moeite waard om er langer bij stil te staan! De bezoeken zijn intiem en persoonlijk waardoor het een ervaring wordt. We bezoeken galeries en gaan naar musea in en buiten Amsterdam. Een abonnement op de ARTsmart CLUB bestaat uit een serie van 3 of 5 museumbezoeken en is 1 of 2 jaar geldig.

Je krijgt de nieuws brief over waneer we waar naar toe gaan. Je wordt in alle opzichten gestimuleerd en geprikkeld. Het is interactief waarbij waarnemen, stil zijn en luisteren naar elkaar centraal staan. Het geeft je de mogelijkheid rust te ervaren, te voelen en te reflecteren. Je gaat verbanden zien in de (kunst-) geschiedenis en je krijgt betere kennis van symboliek in de kunst. En leuke bijkomstigheid kijken naar kunst stimuleert de creativiteit.

PRIJS: 

3 keer: nu € 100,- ipv € 120,- (1 jaar geldig)

5 keer: voor € 150,- tijdelijk € 130,- (2 jaar geldig).

Kennismakingsprijs voor een keer: € 20,-. Check hier de agenda. Of mail me voor vragen naar artsmart @ smart22.nl. Tel: 06 24507084