KERNACHTIGE LOOPBAANCOACHING OP MAAT

KRIJG FOCUS, ENERGIE EN MEER ZINGEVING IN JE WERK

JOUW WAARDEN BEPALEN WIE JE BENT

Purpose gedreven werken geeft je energie. Ontdek je unieke competenties en drijfveren dit geeft je energie, focus en flow. Wanneer je je potentie kent kan je die inzetten, waar jij tot je recht komt! Wellicht ben je toe aan een carrièreswitch of je hebt vele talenten en interesses en wil ontdekken wat de rode draad is of wil je ontdekken wat je nu eigenlijk werkelijk wil! Dit zijn thema’s die kunnen spelen rondom je loopbaan, maar het komt er op neer: je wil met plezier opstaan en meer flow in je werk. Tijdens het –bij jou aansluitend traject– ga je uitvinden wat je diepere verlangens zijn, vanuit welke waarde je wilt werken en hoe je wil bijdragen in de wereld.

Er wordt aandacht besteed aan je valkuilen en belemmerde gedachtes. Je krijgt meer vrijheid en durf om stappen te gaan nemen die passen bij jou. Je gaat keuzes maken die dicht bij je liggen en ontstaat er een nieuw of dieper inzicht in jouw toekomstperspectief. Je zelfvertrouwen groeit, omdat je je talenten kent en weet waar je die wil gaan inzetten. Werken met plezier is belangrijk, omdat we een groot deel van ons leven wordt ermee gevuld. Dat kan het maar beter vervullend zijn! En er valt veel te ontdekken over jezelf en het werk dat je wilt gaan doen. Of reeds doet en anders wilt gaan vormgeven. Ik zet mijn ruime en professionele ervaring in om jou verder te helpen!

Wie ben jij?

Je hebt behoefte aan werken met je unieke waarden en kwaliteiten. Je bent wellicht toe aan een carrièreswitch. Je wil graag je potentie inzetten en betekenisvol werken om met meer energie je werk te kunnen doen. Je staat ervoor open om op een inspiratievolle en creatieve manier naar jezelf en je loopbaan te kijken, dan ben je hier aan het goede adres.

Geef jezelf en je carrière een boost!

Je gaat onderzoeken:

 •    Wat je kernwaarden zijn en je visie op de wereld is.
 •    Waar wordt je blij van en geeft je energie?
 •    Wie ben je in essentie?
 •    Hoe maak je keuzes die bij je passen?
 •    Waar jij het beste tot je recht komt.
 •    Welke unieke, talenten en vaardigheden wil je versterken?

 

WAT KAN JE VERWACHTEN/ WAAR KAN IK MEE AAN DE SLAG:

 • Je krijgt verrassende, inspirerende opdrachten mee.
 • Het maken van je levenslijn. Hierdoor wordt inzichtelijk wat de rode draad in je leven is, maar ook waar bijvoorbeeld je kwaliteiten liggen, waar je mee weg gekomen bent of wat je als vanzelfsprekend doet.

 • Je intrinsieke waarden: Wat heb ik te bieden? Waar doe je het voor? Waaraan wil ik bijdragen? In welke omgeving floreer ik?

 • Je wensen: In gang zetten wat je nooit durfde. Duidelijkheid over wat je werkelijk wilt vanuit je hart en daar actie op ondernemen.

 • Je keuzes: Keuzes gaan maken die passen bij wie je bent en wat je werkelijk wilt. Een goede en up-to-date cv en motivatiebrief. Oefenen sollicitatiegesprekken.

 • Netwerken met plezier: Hoe doe ik dat?

Tijdens de intake kunnen we je doelen en wensen bespreken en wat er mogelijk is binnen jou budget. Meld je aan via het formulier hieronder of mail naar leonie@smartheart.nl. Je kan me ook bellen op 06 24507084

 • Het voordeligst is te kiezen voor een pakket van 3, 5 of 7 gesprekken, uiteraard krijg je dan korting, klik hier om jouw voordeel te zien.
 • Een los consult kost € 80,- per uur. Ik werk meestal 1,5 uur, dit zorgt voor verdieping en daardoor heb je uiteindelijk minder gesprekken nodig.

Mijn gesprekken met Leonie hebben mij in slechts 4 gesprekken heel erg geholpen om weer helderheid in bepaalde processen te krijgen. Door middel van de creatieve werkvormen die ze gebruikt en het analyseren van de verschillende opdrachten werden blokkades snel zichtbaar. Door de creatieve werkvormen die ze kiest kom je los van je ratio waardoor zaken zichtbaar worden waar je door ingeslepen patronen niet meer bij kon.

Haar onbevooroordeelde benadering waarbij ze kritische vragen niet uit de weg gaat, maken dat ze snel en duidelijk tot de kern komt van wat er speelt. Ze laat zich leiden door waar je op dat moment staat. Afhankelijk van de ontwikkeling in de tijd die tussen de sessies zit, volgt ze je waar je op dat moment staat en brengt je vanaf daar weer een stapje verder. Het is fijn dat Leonie 1,5 uur de tijd neemt voor een gesprek. Dit schept rust en ruimte. Wanda van Est

Ja, Ik wil werken vanuit mijn volle potentie en vraag een gratis intake aan

15 + 3 =