INSPIRATIE OPDRACHT:

Benodigdheden: een pen, papier, een wekker en als extra optie tekenmateriaal.

Ga op een rustige plek zitten en neem even te tijd voor deze opdracht. Ga even met je ogen dicht zitten en bedenk: wanneer was je voor het laatst geïnspireerd?

Bijvoorbeeld: Was je recent verwondert over iets? Leerde je iets nieuws dat je inspireerde. Of zat je in een flow en vergat je de tijd even? Denk aan een fijn moment met je vrienden of familie. Wat heb je gedaan waar je een goed gevoel aan overhield, omdat je bijvoorbeeld iets gedaan hebt waar je goed in bent.

Schrijven:

Nu ga je het moment dat bij je boven komt opschrijven.

Dit doe zo als volgt, zie het als een verhaal, als ware het een film moment. Dus: waar was je, wat deed je, welke handelingen heb je ondernomen, hoe voelde je je? Zet dan nu de wekker op 7 minuten en ga schrijven, in een doorgaande beweging, je houdt pas op als de wekker gaat.

Als de wekker gaat rond je je verhaal af en als je dit gedaan hebt onderstreep je 3 tot 4 woorden die eruit springen voor jou. Met deze woorden mag je nu een zin maken met het woord IK erin.

Tekenen:

Teken nu zoals je je voelt wanneer je geïnspireerd bent. Doe dit op abstracte wijze, dit houd in dat je tekent in kleuren en vormen (dus geen figuren).

Lees je verhaal eens voor aan iemand anders en ervaar wat er gebeurt. De zin kan je bij je houden als een reminder van wie je bent en wat je in je draagt met waarschijnlijk mooie kwaliteiten en drijfveren.

Wil je meer werken en leven vanuit je drijfveren neem dan contact op voor een gratis intake. 06 23407084 of info @ smart22.nl