KERNACHTIGE LOOPBAANCOACHING OP MAAT

CREËER FLOW IN JE LEVEN

GELEIDE MEDITATIE

Je hebt het volgende nodig: pen en papier en een wekker.

Na de geleide meditatie ofwel visualisatie ga je creatief schrijven en er als het goed is krijg je een antwoord komt op je vraag. Duur 20 minuten.

Ga nu zitten op een rustige plek waar je even niet gestoord kan worden. Zorg dat je diep in je buik ademt voordat je begint voordat je de geleide mediatie gaat doen.

Als je de mediatie gedaan hebt zet je je wekker op 7 minuten. Dit is de tijd die je neemt om op te schrijven wat je zag en ervaren hebt tijdens de visualisatie. Je schrijft het levendig, denk er aan dat als je het voor zou lezen aan iemand anders diegene het voor zich kan zien. De plek waar je belandde verteld iets over de situatie die verbonden is met de vraag. Kijk of je kan begrijpen wat de plek je te vertellen heeft, als antwoord op je vraag.

  • Als je dit gedaan hebt dan onderstreep je drie à vier woorden die er voor jou uitspringen.

  • Met deze woorden maak je vervolgens een lopenden zin die met IK begint.

 

Als extra optie is het leuk en heilzaam om wat je gezien of ervaren hebt te tekenen. Graag hoor ik wat het je heeft opgeleverd. Mocht je hierna interesse hebben in persoonlijke begeleiding kan je me mailen voor een gratis telefonische intake info @ smart22.nl vergeet niet je telefoonnummer (plus tijd en dag) te mailen, zodat ik je kan bellen.

Veel plezier met de oefening!