Dank je voor het aanmelden voor deze oefening, waarbij je in ontspanning, na de geleide meditatie ofwel visualisatie creatief gaat schrijven en er als het goed is een antwoord komt op je vraag. Duur 20 minuten.

Je hebt het volgende nodig: pak pen en papier en een wekker. Ga nu zitten op een rustige plek waar je even niet gestoord kan worden. Je gaat zo eerst ontspannen en vervolgens een geleide mediatie doen. Als je die gedaan hebt zet je je wekker op 7 minuten. Dit is de tijd die je neemt om op te schrijven wat je zag en ervaren hebt tijdens de visualisatie. Je schrijft het levendig, zodat wanneer je het voor zou lezen aan iemand anders diegene het voor zich kan zien. De plek waar je belandde verteld iets over de situatie die verbonden is met de vraag. Kijk of je kan begrijpen wat de plek je te vertellen heeft, als antwoord op je vraag.

  • Als je dit gedaan hebt dan onderstreep je drie à vier woorden die er voor jou uitspringen.

  • Met deze woorden maak je vervolgens een lopenden zin die met IK begint.

Als extra optie is het leuk en heilzaam om wat je gezien of ervaren hebt te tekenen. Graag hoor ik wat het je heeft opgeleverd. Mocht je hierna interesse hebben in persoonlijke begeleiding kan je me mailen voor een gratis telefonische intake info @ smart22.nl vergeet niet je telefoonnummer (plus tijd en dag) te mailen, zodat ik je kan bellen.

Veel plezier met de oefening! Leonie MIjnlieff