Back to All Events

Workshop: Keuzes maken: leer luisteren naar je Liefdevolle Raadgever: Schilderen & Intuïtie

  • beeldend gesproken Hannie Dankbaarpassage Amsterdam, NH, 1053 Netherlands (map)

Je innerlijke raadgever: Wil je ook leren beter te luisteren naar je intuïtie? Door contact te maken met je hart, ervaar welke verrassende adviezen je hart je geeft. Je leert hoe je gebruik kan maken van deze techniek, om keuzes te gaan maken vanuit je intuïtie. Je komt in contact met je innerlijke raadgever. 

Wat ga je doen:  inzicht krijgen in hoe je keuzes altijd maakt en wat dit je op heeft geleverd. Daarna krijg je ontspannende meditatie, gevolgd door een geleide visualisatie, waarna je aan de slag gaat. Daarna ga je schilderen. Schilderen met je hart en gevoel! Zo kom je in contact met je intuïtie en leer je er naar luisteren. Je leert loslaten dat het er "mooi" uit moet zien en komt daardoor in een echte creatieve spiraal.

Je gaat naar huis met een waardevol advies en met nieuwe inspiratie die je aan de muur kan hangen! Kosten: € 35,-

Opgeven of voor vragen mail me gerust