Back to All Events

VAN STRESS naar de RELAXMODUS!

  • Beelden Gesproken Hannie Dankbaarpassage Amsterdam, NH, 1053 Netherlands (map)

Vind de inspiratie(bron) die je energie geeft!

Twijfel je over van alles? Weet je niet wat je moet kiezen? Weet je niet of je het wel goed doet?

Twijfel kost veel energie en is niet nodig. In de kern twijfelen we slechts over twee dingen: ons gevoel van eigenwaarde en de keuzes die we maken. Hoe stop je die twijfel en krijg je je innerlijke rust terug?

Door in contact te komen met wat jou werkelijk bezielt krijg je vanzelf focus en energie. Ook wordt tijdens deze workshop onderzocht wat je belemmert om keuzes te maken die bij je passen. Zelf geloof ik in kleine stappen richting verandering. Belangrijk is het om je dan niet de oplossing te richten, maar juist naar de kernvragen: "waarom houdt je vast aan bepaalde dingen?" En welke keuzes maken mijn hart vrolijk!?" Maak jij de eerste stap naar meer energie en focus?

twijfelnietaanjezelf.jpg

Tijdens deze workshop ga je op creatieve wijze onderzoeken wat je inspireert en energie geeft en welke persoonlijke stappen bij jou passen om de stap richten verandering op te gaan.

 

 
  • Kosten: € 35,-
  • Waar: Beeldend Gesproken in de Hallen
  • Tijd: van 13:00 tot 17:00