PERSOONLIJKE GROEI

Maak keuzes die bij je passen omdat je luistert naar je gevoel

Leer je gevoelsleven kennen en aanvaarden en kom dichter bij de kern van wie je werkelijk bent! Stap uit het oude naar een nieuw begin, waarin je dichter bij jezelf bent en leeft vanuit liefde voor jezelf. Je krijgt meer energie en stroom in je leven, daardoor ga je vanzelf meer vanuit je hart leven en communiceren.

Vanuit je hart leven, daar is lef voor nodig. Door deze coachingssessies ga je anders reageren op je naasten en je omgeving. Je krijgt een betere focus en een betere balans. Je krijgt meer rust en gaat communiceren vanuit je oprechte gevoel, zonder de ander uit het oog te verliezen. Oude patronen zoals: aardig gevonden willen worden en pleasen worden losgelaten, zodat je authentiek gaat leven.

We maken keuzes vanuit liefde of vanuit angst. Oude patronen zijn vaak gebaseerd op angst: zoals de angst om afgewezen te worden en er niet bij te horen. In de coachingssessies wordt aandacht besteed aan waar je oude denkpatronen vandaan komen om ze vervolgens te accepteren, zo ontstaat er ruimte om het anders te gaan doen.

De werkvormen die ik inzet, geven verrassende en diepgaande nieuwe inzichten die maken dat transformatie mogelijk wordt en je je leven opnieuw vorm kan geven. Ik maak gebruik van technieken als meditaties, visualisaties, creatieve werkvormen en focusing.

SMART ❤ COACHING

De intake is geheel vrijblijvend en gratis. Een coachingsgesprek duurt 90 minuten en kost € 115,- incl. btw. Je kan ook kiezen voor een traject dan ben je goedkoper uit. Deze pakketen worden altijd aangepast aan jou doelen en wensen. Hier kan je met jou persoonlijke doelen, kiezen wat bij je past. Voor organisaties en overheidsinstellingen worden andere prijzen gehanteerd.

pijltjes1.jpg

of mail naar info @ smart22.nl of bel 06 24507084