Burn-out

Van Burn-out naar persoonlijke transformatie

HERVIND JEZELF

Je lichaam heeft je zijn grens aangegeven. En nu? Burn-out heeft behoorlijk impact op je leven. En je herkent vast dat je hoofd van alles wilt, maar je lijf werkt niet mee!? Dit accepteren en rust nemen is geen makkelijk proces. Het goede nieuws is: het is tevens een zaadje dat kan uitgroeien tot een leven waarin je authentieker bent en beter gaat luisteren naar wat je echt wilt. Door een goede balans te vinden in je leven wordt je uiteindelijk gelukkiger.

De wetenschap ontdekt steeds vaker dat hoofd en lichaam met elkaar verbonden zijn. Omdat het lijf weet wat goed voor je is, werk ik ook met de wijsheid van jouw lichaam, die vertelt je waar je behoefte aan hebt, wat je verlangens zijn en wanneer je je grenzen moet aangeven. Daarnaast helpt het inzetten en aanzetten van je creativiteit bij het helingsproces. Deze combinatie maakt transformatie mogelijk.

Herken je jezelf hierin? Je heb veel stress gehad of nog steeds. Met het denken kom je er niet uit en je wil graag een breakthrough in je patronen. Je bent op je eigen wijze ambitieus, wil het graag het beste uit jezelf halen, maar daarmee ga je of ben je over je eigen grenzen gegaan.. Je wilt graag orde in de chaos brengen. Daarnaast ben je eigenzinnig en tevens gevoelig, maar toch ergens ook een tough cookie. Je durft het aan om op een dieper niveau naar jezelf te kijken en het anders te gaan doen. 

Het menselijk lichaam is een boodschapper die eerlijker en nauwkeuriger weet te vertellen wat er leeft dan de taal. Zij drukt uit middels gebaren, bewegingen en de stem wat je werkelijke verlangens, gevoelens zijn en daarmee ook wat je nodig hebt om te helen.

  Je gaat:

  •   Je situatie accepteren en van daaruit een nieuwe start maken.
  •   Balans aanbrengen.
  •   Orde in de chaos scheppen.
  •   Energie en stroom in je leven krijgen.
  •   Wanneer gewenst ondersteuning bij betekenisvol werken, zodat je niet weer in die valkuil stapt.

  Na een zware periode kon ik het weer aan om met iemand te gaan praten, mijn keuze viel op Leonie vanwege haar aanpak. Daar heb ik geen spijt van gehad, want ik heb meer energie en kan weer genieten. Ik heb losgelaten wat ik moest loslaten en ik kan beter bij mezelf blijven.  Irma de Vries

  Hoe werk het en wat kan je verwachten?

  Je gaat eerst onderzoeken hoe het zover gekomen is. Rust nemen met: wandelen, ademhalingsoefeningen, meditaties en geleide visualisaties. Omdat creativiteit helend werk en je uit je hoofd haalt krijg je creatieve opdrachten, hierdoor ga je uit je hoofd en kom je bij jezelf. Ook ga je je lichaam inzetten om op een verrassende manier te ontdekken waar je diepere verlangens liggen.

  Als coach zorg ik dat het mogelijk wordt een diepgaand en transformerend proces in gang te zetten op weg naar een authentiek en betekenisvol leven.

   

  • Het voordeligst is kiezen voor een pakket van 3, 5 of 7, uiteraard krijg je dan korting, klik hier om jouw voordeel te zien.
  • Een los consult kost € 80,- per uur. Ik werk meestal 1,5 uur, dit zorgt voor verdieping en daardoor heb je uiteindelijk minder gesprekken nodig.

  Ja, Ik wil in mijn kracht komen en vraag een Gratis intake aan

  4 + 2 =

  In mijn burn out wilde ik meer over mezelf leren. Waarom was juist ik in een burn out terecht gekomen, en hoe kan ik voorkomen dat ik in de toekomst weer in mijn eigen valkuil trap?

  Samen met Leonie ben ik een grote stap in de goede richting gekomen! Vanuit creatieve opdrachten keken we samen naar het resultaat. Hierdoor werd ik op een leuke manier geconfronteerd met mezelf. Katja de Jong