word weer FIT & VITAAL

No more burn-out! Je gaat stap voor stap leren hoe je meer energie kan genereren door anders te eten, te luisteren naar je lijf en door inspiratieopdrachten. Acceptatie van de situatie zoals hij nu is, dat is de eerste stap bij burn-out. Dit is een hele uitdaging als je gewend bent door te gaan. 

Herken je de volgende symptomen: slaap je slecht, veel piekeren, snel boos en geïrriteerd. Laat je ook moeilijk je gevoelens toe? Ik ga met je de natuur in en laat je ervaren waar je grenzen liggen en ik zet o.a. de techniek focusing in. Dit houdt in dat op een heel diep niveau naar je gevoel gaat luisteren. Een kleine handleiding focusing.

Rust ontstaat door in contact te komen met je lichaam en daarmee je gevoel. Tijdens het traject krijg je ook opdrachten die visueel in kaart brengen wat je belemmeringen zijn, het zorgt voor heldere inzichten. Dit proces gaat om het rationele denken heen, daardoor kom je snel in contact met je intuïtie en je hart. Het onderbewuste is uiteindelijk het gebied waar alle beslissingen worden genomen. Deze wijze van coachen is krachtig en kernachtig. 

Tips:

  • Ga veel wandelen en lekker de natuur in.

  • Daarnaast is regelmatig mediteren een aanrader!

Afhankelijk van jouw wensen en het aantal gesprekken komt aan bod:

  • Leer van je verleden, hoe moet het anders?

  • Leer je grenzen kennen en aangeven.

  • Wat is goed voor mij en wat niet?

  • Wandelcoaching: Naar buiten de natuur in.

SMART ❤ COACHING

De het hele pakket maakt de transformatie naar een energiek en vitaal persoon mogelijk te maken. Lees hieronder meer over de mogelijke coachingstrajecten, met oplopende korting. Deze pakketen worden altijd aangepast op jou doelen en wensen. Hieronder kan je met jouw persoonlijke doelen en wensen kiezen wat bij je past. 

Wil je investeren in jezelf? Klik hier voor de mogelijkheden. Voor bedrijven en overheidsinstellingen worden andere prijzen gehanteerd.

Pijl_2.png

Bel/mail me op: 06 24507084 info@ smart22.nl