Ontwikkeladvies voor de 45-plusser

Ben je een werkende 45 plusser en vraag jij je wel eens af of je je werk nog tot aan je pensioen wil en kan doen? 

Kriebelt het? Heb je het niet meer naar je zin op je werk? Wil je je mogelijkheden in zichtlijk krijgen? Om een goed beeld te krijgen van je kansen en mogelijkheden in je werk en in je loopbaan kan je nu gratis met je loopbaanvragen aan de slag. Het 45+ Ontwikkeladvies is een subsidieregeling van de overheid en is, omdat het goede resultaten heeft opgeleverd, opengesteld voor iedereen boven de 45 jaar. Je krijgt beter inzicht in je drijfveren, kwaliteiten en toekomstperspectieven.

Je gaat na akkoord meteen van start met een inspirerende opdracht. Je hoeft daar zelf helemaal niets voor te doen, de aanvraag voor de subsidie regel ik!

Je komt hiervoor in aanmerking wanneer je:

  • 45 jaar of ouder bent

  • minimaal 12 uur per week werkt als werknemer of zzp’er

Het 45+ Ontwikkeladvies bestaat bij uit een telefonische intake van een halfuur en vier gesprekken van 1,5 uur (meeste bureau’s 4 x van 1 uur). Vind jij het leuk jezelf te ontwikkelen en jezelf nog eens onder de loep te nemen? Het traject wordt geheel op jou afgestemd en is dus maatwerk, maar aan bod komen meestal, je vaardigheden, drijfveren en waar kan ik die (opnieuw) gaan inzetten. Een wat is betekenisvol werken voor mij? Wat geeft me energie en plezier?

Grijp dan nu je kans voor een gratis loopbaantraject, klik hier en maak afspraak voor een vrijblijvende intake!  Of bel 06 24507084.